Mijn gehaakte kerststal is klaar!

kerstfiguren,kerstgroep,christmas creche,crochet,santons de provence,nativity

christmas creche,crochet,haken,santons de provence,kerstfiguren,kerstgroep

Deze kerstboom maakt het kersttafereel, Santons de Provence, helemaal compleet ! Het patroon van deze boom is gratis op het internet te vinden ( Engelstalig of vertaald naar het Nederlands). Op mijn foto’s kan je nog een boompje zien, dat is gehaakt naar het patroon van Grietjekarwietje. Beide bomen heb ik groter gehaakt dan in het originele patroon beschreven staat.

Ontelbare uren ben ik ermee bezig geweest en nu dus helemaal klaar ! Het is natuurlijk niet uitgesloten dat er links of rechts nog een extraatje bijkomt. Dat is het fijne van creatief bezig zijn, dingen zijn nooit helemaal af. Soms krijg ik plots inspiratie om weer iets bij te maken 🙂

christmas creche,crochet,haken,santons de provence,kerstfiguren,kerstgroep

2013_10_19_gehaakte kerststal2.jpg

christmas creche,crochet,haken,santons de provence,kerstfiguren,kerstgroep2013_10_19_gehaakte kerststal4.jpg

Advertenties

5 gedachten over “Mijn gehaakte kerststal is klaar!

  1. Wat een super mooi resultaat zeg! Ik ben echt onder de indruk…. Toen ik dit zag, dacht ik: Naar zo’n kerststal ben ik nou al jaren op zoek. Iets waar de kinderen ook rustig mee kunnen spelen. Inmiddels heb ik de patronen in huis. Misschien heb ik volgend jaar ook wel een gehaakte kerststal????…. Ik ga de uitdaging aan 😉 Ik heb je kerststal ook op mijn blog benoemd. Je ben van harte welkom om een kijkje te komen nemen! Veel plezier met je kerststal!

    Like

Reacties zijn gesloten.